Han er ligeglad med pengene

'Med hjertet på det rette sted'

Pengemanden bag håndboldklubben SK Aarhus, Claus Hommelhoff, bekymrer sig ikke om at tabe penge på klubben.

'Med hjertet på det rette sted' - sådan står der skrevet over en posted artikel på Facebook om pengemanden Claus Hommelhoffs engagement i i SK Aarhus. Manden bag ordene er hans egen direktør i håndboldklubben - Thomas Gielfeldt.

Der er måske noget om snakken. Claus Hommelhoff elsker angiveligt sin håndboldklub så meget, at han er ligeglad med at tabe penge på sin investering. Men udover sin kærlighed til klubben, så er Smilets By helt sikkert noget, der kan give ham et smil på læben - og det afspejler sig også i SK Aarhus.

- Hver dag kører der et helt håndboldhold ud af byen med spillere, der er ansat af andre klubber. Vi skal holde vores gode spillere i byen. Vi vil kun hente spillere, der vil bo i Aarhus og gøre brug af de tilbud, byen har, siger han til JP Aarhus.

Fremtids hold

Claus Hommelhoff reddede SK Aarhus tilbage i 2011, da klubben var ved at gå konkurs. Og meget tyder på, at han har tænkt sig at blive.

- Fremtidsperspektiverne for SK Aarhus er store. Vi kommer ikke til at spille med om guldet med det samme, hvis vi rykker op, fordi andre klubber har flere penge, men vi vil have et hold, der kan begå sig i ligaen. Om tre-fem år vil vi blande os i topstriden, siger han til JP Aarhus.