Hamrer mod DM-finale

BSV tæt på håndboldfinale efter ny sejr

Bjerringbro-Silkeborg hamrer mod DM-finale Silkeborg, Søndag /ritzau/ Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg besejrede Skjern Håndbold 29-23 og er tæt på at nå DM-finalen.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) er med hastige skridt på vej mod DM-finalen i håndbold for herrer.

Søndag vandt klubben 29-23 hjemme over Skjern Håndbold, og Bjerringbro-Silkeborg fører nu slutspilspulje 2 med otte point efter fire af seks kampe.

Dermed vil holdet som minimum have et forspring på tre point før de sidste to kampe, når gruppens øvrige hold, KIF Kolding og Århus Håndbold, mandag har spillet på førstnævntes hjemmebane. 

God første halvleg
Bjerringbro-Silkeborg grundlagde sejren over et skuffende spillende Skjern-hold på en god første halvleg, hvor hjemmeholdet opbyggede et forspring på 15-11.

Landsholdsmålmanden Niklas Landin og BSV-forsvaret tog godt fra i defensiven, og offensivt brillerede unge Rasmus Lauge med flotte scoringer.

Skjerns problemer blev endnu større, da Per Leegaard blev skadet, men også BSV blev ramt.

Backen Mathias Madsen måtte udgå med, hvad der lignede en potentielt alvorlig skade i knæet, muligvis en korsbåndsskade.  Bjerringbro-Silkeborg er med sejren ubesejret i de seneste 10 ligakampe, hvoraf de ni er vundet.

Skjern er nummer to i gruppen med fire point. Holdet har fortsat et yderst spinkelt håb om at nå DM-finalen, fordi Skjern sluttede bedst af de to hold i grundspillet.

Holdet skal dog forbedre spillet væsentligt, hvis der skal være realisme bag det håb.