Halv pris for østjyske fans til udekampe i grundspillet

En aftale mellem SIF, AGF, Viborg og AaB sikrer fans udebanebilletter til 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn

Der venter alle fire østjyske superligamandskaber en række nervepirrende kampe i grundspillet, hvor målet er at undgå de frygtede nedrykningskampe.

Nu er der godt nyt for fans af AGF og Silkeborg IF, som vil støtte deres hold på udebane.

Holdene i de to holds pulje, der også tæller Viborg og AaB, er nemlig blevet enige om at sætte udebanebilletter ned til halv pris. Voksne kommer derfor ind for en flad halvtredser og børn til 25 kr.

For AGFs vedkommende gælder det i første omgang Viborg på udebane.

- Vores fantastiske fans plejer altid at stille talstærkt op i Viborg. Det gjorde de også, sidst vi var der, og med det her tiltag håber vi, at der kommer rigtig mange på søndag. Vi vil gerne bidrage til, at der bliver skabt den bedst mulige stemning, når vi spiller på udebane. Samtidig vil vi også gerne hylde vores fans, der rejser med os rundt i medgang og modgang og altid yder en stor opbakning, siger AGF-direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Han er glad for, at det er lykkes at lande aftalen mellem de fire klubber.

- Vi har alle en interesse i et fyldt stadion, så det er dejligt, vi kan arbejde sammen om tiltag som dette klubberne imellem, siger Jacob Nielsen.

Også i Silkeborg vækker aftalen begejstring.

- Det er en rigtig fin aftale, vi har lavet med de tre andre klubber. Vi giver SIF's mange tilhængere en mulighed for at komme billigt til fodbold på udebane, og samtidig får fansene af Viborg, AGF og AaB det samme tilbud hos os. Jeg håber, at rigtig mange SIF'ere vil tage med på udebane for at støtte klubben i den intense fase, turneringen går ind i nu, siger SIF's adm. direktør, Kent Madsen.

Udover prisrabatten indebærer aftalen, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit for udefansene.

Der er ikke umiddelbart lagt op til en lignende aftale i den anden grundspilspulje, hvor Randers FC og AC Horsens befinder sig.