Hærværk i indkøbscenter

Ukendte hærværksmænd smadrede søndag aften ruder hos flere butikker i Randers Storcenter.

Lidt før klokken 21 søndag aften knuste hærværksmændene en stor rude ved centrets indgang. Politiet har mistanke om, at de har kørt en bil igennem facaden.

Derefter fortsatte gerningsmændene med at smadre ruder. Det gik ud over Matas, Buksen, EHM, Fætter BR, Mister, Neye og Kvickly. Tilsyneladende er der ikke stjålet noget fra butikkerne.

Vidner så en rød BMW køre fra stedet.

Flere indkøbscentre i Østjylland har de seneste uger været ofre for indbrud og hærværk. Både Hadsten Centret og Hammel Centret har haft ubudne gæster. Også her er der blevet smadret flere ruder. Men til forskel fra Randers Storcenter har gerningsmændene i de to tilfælde haft held til at stjæle ting fra butikkerne.

Så sent som natten mellem fredag og lørdag i sidste uge forsøgte ukendte gerningsmænd også at begå indbrud i Randers Storcenter.

Ved den lejlighed havde de blokeret to indkørsler til centret med en trailer og en motorcykel for at besværliggøre politiets adgang.

Heller ikke dengang lykkedes det dog gerningsmændene at slippe af sted med tyvekoster, da politiet hurtigt var fremme på stedet og tilsyneladende skræmte dem væk.