Håber på miraklet

Håbet om Tunø Festival 2013 lever stadig

Foto: Jorn Kildall

Tunø Festival er en årelang tradition, der har tiltrukket masser af østjyder. Et dalende billetsalg har truet festivalens eksistens, men man håber stadig på redning i 11. time.

- Festivalen betyder så meget for Tunø, men også for sommerlivet i Østjylland. Der er jo rigtigt mange, der synes, festivalen betyder meget for dem, siger bestyrelsesmedlem af Tunø Festival Lars Løhndorf.

Tunø festival gik for godt tre uger i charmeoffensiven for at sælge billetter. Der skulle sælges 800 styks, før der kunne være tale om en 2013-udgave. Der mangler dog stadig et stykke vej endnu før deadline tirsdag eftermiddag, hvor bestyrelsen tager stilling til festivalens fremtid. Men til trods for det, så bevarer man den positive indstilling.

- Jeg håber meget på, der kommer en sponsor eller en virksomhed og redder os her til sidst. De skal være så velkommen, og det vil jeg være rigtigt glad for, siger Lars Løhndorf til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Er ikke konkurstruet

Ifølge Lars Løhndorf kan et svigtende billetsalg de seneste uger skyldes, at der i pressen har været tale om en konkurstruet festival, og at folk derfor lurepasser med at købe billetter. Der er altså ikke tale om konkurs, men om insolvens, hvis det værste scenarie skulle ske.

- Miraklet ville da klart være, at vi på tirsdag kan sige, at vi afholder Tunø Festival 2013. Jeg tror, det vil blive en meget trist sommer, hvis det ikke lykkes. Men det er ikke slut endnu, siger Lars Løhndorf.