Hårdt slag for Horsens: Anfører ude i to-tre måneder

Det ser desværre værre ud med Mathias Nielsens skade end først antaget

Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

I bestræbelserne på at overleve i Superligaen lider AC Horsens nu en stor bet, da holdet må undvære sin anfører formentlig resten af sæsonen. Mathias Nielsen blev opereret i knæet onsdag, hvor det var nødvendigt at lave et større indgreb end først ventet.

Lægerne fjernede fem bruskstykker, og nu er han med stor sandsynlighed ukampdygtig indtil efter sommerferien.

Læs også Stor bet for AC Horsens: Anfører skal opereres

- Det var mere end forventet, og udsigterne er ikke så gode, som jeg havde håbet. Jeg havde et håb om, at jeg kunne komme ind og gøre en forskel til sidst i gruppespillet, men jeg er nok ude i to-tre måneder, så jeg når desværre ikke de kampe, fortæller Mathias Nielsen til klubbens hjemmeside.

Han skal nu holde benet i ro i to-tre dage og er forsynet med krykker i de første tre uger. Det giver af gode grunde panderynker hos manager Bo Henriksen.

- Vi er selvfølgelig kede af det på Mathias’ vegne, for han er en vigtig spiller for os, og det sker på et ærgerligt tidspunkt, men vi er også fortrøstningsfulde i forhold til, at vi har spillere, der kan tage over. Vi vil gøre alt for, at Mathias kommer godt igennem genoptræningsfasen, og at han kommer tilbage på et hold, der er en succesfuld enhed, siger Bo Henriksen. 

Skaden opstod i forbindelse med den afsluttende træning inden søndagens udekamp i Esbjerg i et solouheld.

TV 2 | ØSTJYLLAND forsøger at få en uddybende kommentar fra Mathias Nielsen.