Håndboldpiger hentede juletræer for at få råd til udlandstur

U14 og U16-håndboldpigerne i Testrup Mårslet Gymnastikforening var i dag på arbejde for at samle penge ind til deres håndboldtur til Tyskland

00:46

Det kendte ordsprog 'man skal yde, før man kan nyde' kom i den grad i spil i Mårslet ved Aarhus lørdag. Her indsamlede de lokale håndboldpiger fra Testrup Mårslet Gymnastikforening nemlig aflagte juletræer for at skaffe penge til en kommende udlandstur.

Det er rigtig dejligt at vide, vi selv har tjent ind til turen, så føler man lidt mere, at man har fortjent at komme med.

Emma Sønderby, håndboldspiller

Pigerne fra klubbens U14 og U16-hold skal nemlig i påsken til Tyskland for at spille håndbold, men deres forældre står ikke bare klar med finansieringen. Den skal de selv arbejde for.

- Det er nok for, at vi selv arbejder for pengene, når vi nu selv skal afsted, sagde en af spillerne, Mathilde Winther, til TV2 ØSTJYLLAND.

Fik en tyver per juletræ

Ved hvert juletræ skulle folk i Mårslet og omegn nemlig lægge en tyver for afhentningen, og pengene går så til håndboldpigernes tur.

- Det er rigtig dejligt at vide, vi selv har tjent ind til turen, så føler man lidt mere, at man har fortjent at komme med, forklarede en anden af spillerne, Emma Sønderby.

Læs også Lamaer og fjord får glæde af gamle juletræer

Håbet for dagens aktion var at hive 8000 kr. hjem, og med hjælp fra forældre med trailere bag på bilen lykkedes det da også at samle rigtig mange træer ind.

Du kan se mere fra håndboldpigernes hårde arbejde med juletræerne i indslaget øverst i artiklen.