Håndboldkvinder blev årets sportsnavn i Randers

Der var lagt op til sportsfest i Randers lørdag

00:11

Video: Randers Kommune

Lørdag blev årets sportspriser uddelt i Randers. Der skulle blandt andet sættes navn på årets sportsnavn og årets talent.

Håndboldklubben Randers HK løb af med den helt store pris som årets sportsnavn. Det er anden gang siden 2012, at de randrusianske håndboldkvinder løber af med titlen. 

Læs også I dag hyldes de store sports-præstationer i Randers

En titel som de i høj grad gjorde sig fortjent til, da de mellem jul og nytår vandt Pokaltitlen med en sejr på 27-21 over FC Midtjylland.

- Det er altid dejligt at få hæder for et godt resultat, som man har lavet. Det gør, at man får endnu mere lyst til at vise, hvad hele holdet kan, når vi spiller rigtig sammen, som vi gjorde i pokalfinalen, siger håndboldspiller i Randers HK Camilla Dalby i en pressemeddelelse. 

Randers HK vandt titlen som Årets Sportsnavn Foto: Randers Kommune

Årets Talent kunne slå fra sig
Der blev også uddelt et væld af andre priser i Randers lørdag. Årets talent skulle også findes, her var det den 15-årige Oliver Møller Jensen fra Randers Karate Skole, der sidste år blev juniorverdensmester i Ashihara karate.

Udover verdensmesterskabet kan Oliver Mølle Jensen også kalde sig nordisk juniormester, sølvvinder ved det uofficielle EM og så har han en VM-titel i knockdown karate.

Lokalklub fik to priser
Klubben Purhus IF kunne absolut også smile lørdag. Klubben fik nemlig hele to af årets sportspriser, da både Initiativprisen og Klubpokalen gik deres vej.

Purhus gjorde sig fortjent til prisen ved blandt andet at vinde DM i foreningsudvikling. 

Læs også Østjysk idrætsforening vinder DM i foreningsudvikling

Randers Kommunes Sportsfest er et samarbejde mellem Randers Talent og Elite, Eliterådet, Idrættens paraplyorganisation i Randers - SIKR, Folkeoplysningsudvalget i Randers og Randers Amtsavis