Skuespillere jagter chancen for at blive den nye Liza Minelli

På Jysk Musikteater i Silkeborg skal der i år opføres klassikeren ’Life is a Cabaret’. Anne Fuglsig er en af dem, der jagter hovedrollen

02:04

Jysk Musikteater i Silkeborg er ved at have tradition for at opføre store musicals, der trækker publikum til fra nær og fjern. Sidste år var det ’An Officer and a Gentlemen’, og i år er det så endnu en klassiker, der er på tapetet.

’Life is a Cabaret’ er dette års muscial-opsætning, og i dag var der så auditions til hovedrollen som barsangerinden, der på film blev spillet af Liza Minnelli. En af de håbefulde skuespillere var Anne Fuglsig, der tog prøven med krum hals.

- Jeg skal ind og have det sjovt. Det er det vigtigste ved en audition, at man husker at have det sjovt, lød det fra hende, inden hun stod foran dommerpanelet.

Læs også Superstjerne udsolgt på få min.: Aldrig prøvet noget lignende

Hvorfor det netop er ’Life is a Cabaret’, der er Jysk Musikteatrets store satsning, kunne produktionslederen svare på.

- Det er en super historie, som både har historiske linjer fra Berlin i 30’erne og som har noget politisk – et statement, forklarede Henrik Svenning.

01:09

VIDEO: Se klip fra sidste års store musical på teatret i indslaget her. 

Luk video

Hovedpersonen er en barsangerinde, der forelsker sig i en engelsk forfatter, og netop rollen som sangerinden var der hård kamp om. Flere dygtige skuespillere var til auditions, og nu kan de ligesom Anne Fuglsig kun vente i spænding på afgørelsen.

- Jeg synes, at det gik, som det skulle, sagde Anne Fuglsig efter hendes optræden.

Du kan se mere fra Jysk Musikteater i indslaget øverst på siden.