Gymnasierektor vil nu forbyde nøgenscener

På Horsens Statsskole kommer der strengere regler for eleverne

03:29

1 af 2

Efter den seneste tids debat om unge på gymnasier, der lægger videoer med seksuelt indhold på nettet, vil rektor for Horsens Statsskole forbyde nøgenscener og videoer med seksuelle undertoner på gymnasiet.

- Det handler jo først og fremmest om at beskytte de unge og sørge for, at de ikke kommer til at udstille sig selv blandt andet på nettet på en måde, som de vil fortryde, siger rektor for Horsens Statsskole, Flemming Steen Jensen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Unge narkotestes til festerne på Grenaa Gymnasium

Det er blandt andet kampen om at komme med i gymnasiernes festråd, der får de unge til at deltage i nøgenscener.

- Jeg tror bare, det er en helt grundlæggende menneskelig ting at synes, at sex er sjovt, fordi det er en seriøs ting. Man ser det overalt. Vi ser det i fjernsynet i bedste sendetid, vi ser det, når vi ser satire. Vi læser om det, siger formand for festudvalget på Horsens Statsskole, Kristoffer Loft.

Men det skal altså være slut nu. Sidste år var rektor, Flemming Steen Jensen, også nødt til at stoppe et indslag, hvor en gruppe drenge skulle barbere kønshår af hinanden.

- Der har vi været nødt til at være ude ved eleverne og sige, at det er over grænsen. Det vil vi ikke acceptere, og det vil vi ikke have, siger Flemming Steen Jensen.

Se et tv-indslag om sagen øverst i artiklen.