Guld, sølv og bronze til Odder Roklub

Eliteroerne hev flere medaljer hjem til danmarksmesterskaberne i roning

Foto: Odder Roklub

442 hold dystede i weekenden til danmarksmesterskaberne i roning, der blev afviklet på Bagsværd Sø.

Her deltog blandt andet Aarhus Roklub og Odder Roklub fra Østjylland.

Sidstnævnte, nemlig Odder Roklub, lykkedes med at hive en lille håndfuld medaljer i land i fire forskellige kategorier, skriver klubben i en pressemeddelelse.

I klassen letvægtsdobbeltsculler roede landsholdsroeren Juliane Elander sammen med Christina Pulz sig til en guldmedalje. Det skete hele 10 sekunder foran de nærmeste konkurrenter.

Samme resultat opnåede de to Odder-roere også i 2013.

Flere medaljer Blandt de mandlige roere blev det også til medaljer. Talentet Mathias Larsen, som også tidligere har klaret sig godt til VM, fik sig en medalje med hjem. Han vandt sølv i letvægtssinglesculler.

Også Steffen Bonde og Alex Berg kan glæde sig over en medalje i letvægtstoer.

En af de spændende klasser var på forhånd 4-åres inrigger, som Odder Roklub for første gang stillede op i. Holdet bestod af Steffen Bonde, Mathias Larsen, Alex Berg og ungdomstræner Michael Brandt samt Juliane Elander som styrmand.

- Det var helt vildt, som drengene roede. Der var ingen, der havde regnet med at Odder Roklub kunne vinde, men drengene fulgte med DSR hele tiden i front, og pludselig kunne vi mærke, at de gik lidt døde, og så fik den alt, havde vi kunne og vandt, fortæller Juliane Elander i en pressemeddelelse.

Elander og Lolk måtte nøjes med femteplads ved VM