To grove røverier i nat: Politiet savner vidner

Politiet ser meget alvorligt på sagen og efterlyser vidner

Foto: Google Street View

To grove røverier fandt i nat sted på Ny Munkegade i det centrale Aarhus. Fremgangsmåden var ifølge Østjyllands Politi ens ved de to røverier, og politiet kan derfor ikke udelukke, at det skulle være de samme personer, der har begået begge røverier.

- Det, der sker, er, at en person henvender sig til den forurettede, og de ender så inde i skolegården ved Samsøgade Skole, hvor der står fire til fem personer og venter på dem, den forurettede bliver så sparket og slået og får stjålet sine ejendele, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Carsten Dahl. 

Læs også Catarinas kæreste blev overfaldet i byen: Efterlyser vidner

Gerningsmændene beskrives som mellemøstlige af udseende og iført mørkt tøj, mændene var delvis maskerede og alle i højden cirka 178 til 180 centimeter.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, hvis de ved noget om det her, vi ser meget alvorligt på det her. Der er tale om grove røverier siger Carsten Dahl.

De to røverier fandt sted natten til lørdag klokken 04.50, da en 23-årig mand blev frarøvet sin pung og sit armbåndsur og klokken 05.35, da en 22-årig mand fik frarøvet sin mobil og tegnebog.

Hvis man har oplysninger i sagen kan man henvende sig til Østjyllands Politi på telefon 114.

Røverierne fandt sted ved Ny Munkegade i Aarhus: