Grøn Koncert: Ikke nok gæster i Randers

Svigtende billetsalg trods flere initiativer er grunden til, at der ikke er Grøn Koncert i Randers i 2017

Foto: Richard Sylvestersen - Scanpix

Magtens Korridorer optrådte sidste år på Grøn Koncert i Randers. Foto: Morten Pedersen - Scanpix

Også Medina var sidste år en tur forbi Paderup i Randers. Det gentager sig med garanti ikke i 2017. Foto: Morten Pedersen - Scanpix

1 af 3

Når der til sommer er Grøn Koncert for 35. gang bliver det uden Randers på plakaten, som ellers har været fast inventar siden 2011.

Det skyldes ganske enkelt, at der ikke bliver solgt billetter nok til festlighederne, når de er i Randers. 

Læs også Grøn Koncert dropper Randers i 2017

- Vi har vurderet, at der var potentiale til flere gæster, men det er aldrig rigtig kommet op i gear. Vi har forsøgt flere tiltag med kommunen og foreningslivet i Randers, men det har ikke rykket noget, og nu har vi så efter seks år besluttet, at vi skal prøve noget andet, siger projektleder for Grøn Koncert Jens Isbak til TV 2 | ØSTJYLLAND.  

I stedet er der indført en ekstra koncert i København, hvor der er stor efterspørgsel efter billetterne.

Der vil naturligvis fortsat være Grøn Koncert i Aarhus, og netop den begivenheden har også en del af skylden for, at Grøn Koncert i Randers ikke blev en succes. 

Læs også Årets Grøn Koncerter gik fredeligt for sig i Østjylland

- Det har 100 procent sikkert også noget at gøre med, at Aarhus ligger tæt på, og det er 35. gang, vi er i Aarhus. Der er mange, der har tradition for at tage til Grøn Koncert i Aarhus – en tradition der nok har varet længere end siden 2011, siger Jens Isbak.

Men på trods af, at det nu er farvel og tak til Randers, vil projektlederen ikke udelukke, at det kan blive ’på gensyn’.

- Det kan sagtens være, at vi kommer tilbage. Vi har haft et super samarbejde med kommunen, og hvis der kommer en god mulighed er det klart noget, vi er klar til at tage en snak om, siger Jens Isbak. 

02:39

VIDEO: 19-årige Sofie Daugaard sang tidligere i år duet med Mads Langer under Grøn Koncert i Randers.

Luk video