Grethe kan være langt væk

Er tidligere blevet fundet i Aarhus

01:17

1 af 2

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 73-årige demente kvinde, Grethe Rasmussen, som i går forsvandt fra sin bopæl.

Grethe Rasmussen forlod Toftelund Plejecenter i Them omkring klokken 16 i går eftermiddag.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi kan Grethe Rasmussen allerede være langt fra plejecentret i Them. De har derfor brug for hjælp til at lokalisere hende.

- Vores udfordring er, at hun er let til fods og har utrolig god fysik. Sidste gang hun forsvandt blev hun fundet ved Mols-linien i Aarhus. Derfor er vi ikke i gang med at søge efter hende lige nu, fordi vi ikke ved, hvor vi skal lede. Vi håber, der kommer henvendelser fra folk, der har set hende, siger vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Dement kvinde forsvundet

Ifølge politiet var Grethe Rasmussen udstyret med en GPS, men hun har formentlig lagt den fra sig, inden hun gik afsted.

- Vi håber, at folk i Them-området vil kigge deres haver og udhuse igennem for at se, om hun er der, siger vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Grethe Rasmussen er cirka 170 centimer høj, slank bygning og med gråt hår. Hun er meget solbrun, og hun har et mellemrum mellem fortænderne.

Hun er iført en rød anorak i fleecemateriale og blå benklæder.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger i sagen.