- Grenaa er helt speciel

Radio ABC Beach Party forløb stort set efter bogen, lyder det fra arrangør Ole Søndergaard

Fra tolv middag til tolv aften lørdag hamrede musikken ud af højtalerne på Grenaa Strand.

Midt i sandet lige ved vandet var byen igen i år centrum for en af Østjyllands største strandfester, Radio ABC Beach Party.

Forud for arrangementet havde arrangørerne solgt omkring 10.000 billetter, og langt de fleste valgte at gøre brug af deres billet, er erfaringen.

Se også: 10.000 til strandfest

Dagen derpå er arrangør og direktør for Radio ABC Ole Søndergaard godt tilfreds med festen, som bød på 24 optrædener med både danske og udenlandske kunstnere:

- Det er gået fuldstændig, som det skulle, siger han til tv2oj.dk.

Det musikalske program var der ikke en finger at sætte på - og heller ikke vejret, som var en årets helt store overraskelser:

- Vejret var fantastisk. Det er det, vi kalder Grenaa-vejr. Der er noget særligt med vejret her på spidsen af Djursland. Nogle gange kan man opleve, at det regner inde i Grenaa, mens der er tørvejr på stranden. Sådan var det i går, siger Ole Søndergaard.

Udover de 24 offentliggjorte navne såsom Infernal, USO og Italo Brothers, så havde arrangørerne også en joker i ærmet. Det var DJ'en KATO, som gik på scenen og blæste publikum omkuld omkring klokken 22 lørdag aften.

Politi: Vold og en hel del stoffer

I den mindre positive afdeling blev der i år anholdt tre personer på koncertpladsen. En for vold og to for besiddelse af euforiserende stoffer:

- Sådan er det desværre, når man samlet 10.000 mennesker, lyder reaktionen fra Ole Søndergaard.