Gravgaard præsenteret som adm. direktør i Randers FC

Det blev som ventet Michael Gravgaard, der tirsdag over middag blev præsenteret som adm. direktør i Randers FC

04:40

1 af 2

Randers FC har mandag på et pressemøde præsenteret Michael Gravgaard som ny adm. direktør.

Kort før nytår meddelte Randers FC, at klubbens bestyrelse og Hans-Peter Rasmussen i fællesskab var blevet enige om at afbryde samarbejdet, og det bliver altså Michael Gravgaard, der i stedet tager plads i direktørstolen med virkning fra den 1. februar

Ny Randers-boss: Vi skal lave noget larm

37-årige Michael Gravgaard har en fortid som spiller i Randers Freja. Han glæder sig over, at han nu er tilbage i det kronjyske.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad, stolt og beæret over at få den mulighed fra Randers FC's side. Randers har altid været min hjerteklub. Jeg glæder mig helt utrolig meget til den her opgave, og jeg har hørt meget positivt om staben og organisationen. Jeg glæder mig til at komme hjem, lyder det fra Michael Gravgaard.Randers FC's bestyrelsesformand, Svend Lynge Jørgensen, åbnede pressemødet flankeret af Michael Gravgaard og den nyansatte sportschef, Ole Nielsen. Han lagde ikke skjul på sin begejstring over nyansættelserne.

Direktør og anfører jokede om gamle dage

- Vi har haft rigtig mange gode dage her i Randers FC. Det her er en af de bedste, fortalte Svend Lynge Jørgensen og fortsatte:

- I december har man lov at have ønsker. Det er sjældent, at de alle bliver opfyldt. De to bedste gaver, jeg har fået, sidder lige ved siden af mig.

Se en video fra pressemødet øverst i artiklen.

RUNDT OM MICHAEL GRAVGAARD

Født den 3. april 1978

Tidligere klubber: Randers Freja, Viborg F.F., FC København, FC Nantes, Hamburger SV (leje)

Landskampe: 18 A-landskampe, 5 mål