Graulund og 'Tøffe' sejrede

Peter Graulund og Stig Tøfting var med til at give AGF's serie 4-hold en sejr over topholdet

Fra dengang Peter Graulund var aktiv på AGF's bedste mandskab.

Der var topkamp i Serie 4, da AGF tog imod det ubesejrede tophold AC Pink Panthers mandag aften.

Men det var ikke en hvilken som helst serie 4-kamp, for grundet skader havde AGF været ude og låne to markante profiler i Stig Tøfting og Peter Graulund.

Og det gav tilsyneladende pote, for AGF fik en overbevisende 6-2-sejr over topholdet.

Så er spørgsmålet jo bare, hvor mange mål den tidligere bomber Peter Graulund kunne banke ind, når det nu trods alt bare var en serie 4-kamp?

- Ikke en eneste. De der støvler med mål i, de er åbenbart brugt, siger en grinende Peter Graulund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Tøffe gør comeback

Til gengæld havde han haft en god oplevelse.

- Jeg synes faktisk, det var en rigtig fin fodboldkamp, og selv om det var serie 4, var niveauet til mere end det, synes jeg. De havde et stærkt hold, de andre, og de vinder jo også sandsynligvis rækken, siger Peter Graulund.

Flået ud efter en time

Han blev skiftet ud uden mål efter en times spil, og der var minimum en enkelt tydelig forskel på serie 4 og oldboys-fodbold, bemærkede Graulund.

- Vi spiller altså 45 minutter per halvleg og ikke 35 som i oldboys, det sluttede jo aldrig. Men det er altid sjovt at vinde, siger Graulund.

Stig Tøfting derimod spillede hele kampen, og han får store roser med på vejen.

- Han er sgu stærk. Han er en utrolig klog fodboldspiller og en fantastisk balancespiller. Han smider den jo ikke væk, og han træffer altid den rigtige beslutning, siger Peter Graulund om 'Tøffes' indsats.

- Det er jo også derfor, han har haft så fantastisk en fodboldkarriere, for han kan stadig noget helt enestående, selv om han er dobbelt så gammel som halvdelen af dem, der render rundt der i dag, siger Graulund.

Sejr til trods er AGF otte point efter AC Pink Panthers. Dog har 'De hvi'e' en kamp i hånden.