Graulund: Måske vil jeg fortryde

Tidligere AGF-spiller svarer på kritik af sin bog

03:50

1 af 2

Peter Graulund vakte opsigt på banen med sin spillestil og nu gør han det også ude for banen med sin nye bog "Jeg er nummer 11".

I aftenens udgave af Fodbold med Horup forholder den tidligere AGF-spiller sig blandt andet til den kritik, der har været af hans bog.

Flere fremtrædende Aarhus-profiler, som for eksempel biskop Kjeld Holm, har været ude med riven efter bogens indhold.

I bogen beskriver Peter Graulund arbejdsmiljøet i AGF, som ifølge ham er præget af en nedladende tone fra cheftræner Peter Sørensen.

- Jeg er stolt af det, der står i bogen, og jeg kan stå inde for det hele, siger Peter Graulund til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Jeg er også ked af, at jeg krakelerer glansbilledet for alle dem, der elsker AGF, men det her er altså mine tanker. Det er mine holdninger omkring, hvordan jeg har set tingene i AGF, siger Peter Graulund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Graulund har en pointe

Peter Graulund mener ikke selv, at han sviner nogle personer til i bogen, som indeholder skarpe udtalelser og holdninger omkring både cheftræner Peter Sørensen og sportsdirektør Brian Steen Nielsen.

Han erkender dog, at det sagtens kan være, at han senere hen vil fortryde dele af krtikken af AGF.

- Det kan godt være, at jeg vil fortryde noget af det på et tidspunkt.. Me så tænker jeg så bare, at nåh ja, så kan det jo også være til den tid, at Brian Steen er færdig med at være sur. Så kan vi drikke et glas rødvin, og så er den pot ude af verden, siger Peter Graulund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Selvom Peter Graulund har valgt at rejse kritik af den klub, han har været tilknyttet i 10 år, mener han selv, at han har været loyal over for AGF.

Det er derfor stadig AGF, som han hepper på, når der bliver spillet kampe i Superligaen.

Hans nye bog "Jeg er nummer 11" er skrevet i samarbejde med journalisten Søren Højlund Carlsen, som også deltager i aftenens program.

Se et uddrag af tirsdagens Fodbold med Horup øverst i artiklen.

Se desuden hele udsendelsen her