Gratis træning på toppen

Randers Sundhedscenter inviterer alle indenfor

Så er der gratis træning for alle i Randers.

På tagterrassen ovenpå Sundhedscentret, på toppen af Randers og med udsigt ud over Østervold og havnen er der nu mulighed for alle borgere at komme forbi helt kvit og frit og træne.

Et godt tilbud på en solskinsdag som i dag. Maskinerne er såkaldte park-fitness maskiner. De er enkle, brugervenlige og lige til at gå til. 

- Formålet er helt enkelt. Vi har fortsat fokus på sundhed i Randers Kommune, og det her er et tilbud mere i flokken af tilbud, som borgerne kan benytte sig af for at holde sig sunde, siger Sanne Juul Linde, kommunikationsmedarbejder, Randers Kommune til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Træning på alle tider

Taget holder åbent i sundhedscentrets åbningstider og er selvfølgelig sjovest at benytte i godt vejr.

- Der er rig mulighed for at træne hele kroppen igennem, og vi har både forskellige styrketræningsmaskiner og konditionsmaskiner, hvor du kan få pulsen op. Og det bedste er, at alle kan være med uanset niveau og træningserfaring, for vi har sat vejledninger op ved alle maskiner, så det er bare med at komme i gang, opfordrer Jesper Jakobsen, der er sundhedskoordinator i Randers Sundhedscenter.

  

Har man ikke mulighed for at komme i sundhedscentrets åbningstid, kan man stadig få en god gang gratis træning. Bag sundhedscentrets bygninger ligger nemlig et hyggeligt gårdmiljø, hvor der også er træningsredskaber til frit brug. Her er man velkommen både i og udenfor sundhedscentrets åbningstid.