Gratis entré for cykeltur

Cykeltur i skønne omgivelser giver gratis entré

En cykeltur og en unik naturoplevelse er, hvad tre østjyske kommuner vil give de cykelglade på en ny strækning mellem Randers og Silkeborg. Samtidig får de heldige, der indvier ruten gratis entré til Randers Regnskov eller Aqua i Silkeborg.

Søndag d. 16. september indvier tre østjyske borgmestre fra henholdsvis Randers, Silkeborg og Favrskov en ny cykelrute langs Danmarks længste flod Gudenåen.

Stien ligger i unikke omgivelser og skal give de friske cyklister en på naturopleveren. Derudover er det et forsøg på at lokke pendlere og naturelskere fra ind- og udland til at springe på jernhesten.

- Vi håber, at ruten vil tiltrække endnu flere turister til Østjylland, da turen byder på en unik naturoplevelse, som turister ikke finder andre steder i Danmark, siger borgmester i Randers Kommune, Henning Jensen Nyhuus, i en pressemeddelelse.

Cykeltur for de morgenfriske

Har du lyst til at deltage i jomfruturen, så er det altså søndag d. 16. september kl. 9. ved Randers Regnskov, hvor borgmester i Randers, Henning Jensen Nyhuus, klipper snoren over og erklærer ruten for åben.

Stien har været tre år undervejs og tilbagelægger en strækning på 53 kilometer mellem Randers og Silkeborg.

På ruten vil de tre borgmestre fra Randers, Silkeborg og Favrskov cykle med samt at dele forfriskninger ud til cykelglade.