Grahn går som varmt brød

Stor interesse for at skyde penge i AGFs populære topscorer

AGF satser på at købe Tobias Grahn på folkeaktier. Men det skal gå stærkt for udenlandske klubber har også fået øjnene op for den målfarlige svensker.

Det lød kuriøst, men det tegner lovende. Der er således fremskridt i AGF's forsøg på at finansiere en kontrakt med topscoreren Tobias Grahn ved at udbyde folkeaktier, når svenskerens lejeaftale med Malmö FF udløber i næste måned.

- Vores foreløbige undersøgelser viser, at det er realistisk at finansiere et køb af Tobias Grahn med folkeaktier. Vi har gjort vores sponsorer opmærksomme på prospektet og interessen for folkeaktien har været stor. På nuværende tidspunkt kan vi få 40-45 procent af pengene i hus, siger AGFs direktør Frank Heskjær efter søndagens 3-3 mod OB.

- Vi har god kontakt med Grahns klub Malmö FF, og jeg har en god fornemmelse af, at det kan lykkes os tilbyde ham en kontrakt.

AGF er under pres i sagen, for udlandet har også lagt mærke til svenskeren.

- Der er også andre klubber, der er interesseret, men når AGF har pengene, har de første prioritet. Jeg forventer en afklaring inden for inden en måned. Det er da smigrende, at de forsøger, at få penge til mig på den måde, sagde Tobias Grahn efter det underholdende opgør Atletion i Århus, hvor han blev dobbelt målscorer.

Hele 16 klubber fra Holland, Tyskland og England var på plads for blandt andet at tilse Tobias Grahn samt den nyudtagne landsholdsspiller Leon Andreasen.