Graceland: Vi ligger vandret

Det nyåbnede Graceland Randers har været et tilløbsstykke siden åbningen

Graceland-direktør Henrik Knudsen har haft en travl - men god - uge.

Direktøren for Graceland Randers, Henrik Knudsen, kunne fredag gøre status for den første uge i det kronjyske Elvis Presley-museums korte liv.

Ifølge direktøren har interessen været i top siden den store folkefest, der fredag d. 15. april markerede åbningen af det nye kronjyske museum.

- Det har været fuldstændig overdrevet. Vi ligger vandret og er trætte, men trætte på en god måde. Vi anslår, at vi havde tre tusinde gæster udenfor til åbningen. Lørdag og søndag har vi begge dage været tæt på fuld kapacitet i museet, siger Henrik Knudsen til Randers Amtsavis.

50.000 gæster
Som initiativtager til Graceland Randers har Henrik Knudsen fra start været i tvivl om, hvor mange gæster stedet årligt kan trække.

- Vores forsigtige forventning lyder på 50.000 gæster pr. år - det svarer til 125 mennesker pr. dag. Der er mange, der siger, at det er alt for lavt sat, men jeg kan godt lide at holde begge ben på jorden, siger han til avisen.

Graceland Randers skal have mindst 20.000 årlige gæster for at kunne løbe rundt økonomisk.

Foruden museum og restaurant rummer Graceland Randers også en butik. Derudover satser den nyåbnede østjyske attraktion på lukkede selskaber.