Gourmetmad lige til døren

Gourmetkok Kevin Pindstrup Nielsen forsøger sig med transportabel gourmetmad i Randers

Genrefoto.

På Rådhustorvet i Randers var Kevin Pindstrup Nielsen den 12. juni blandt de udstillende iværksættere, da han viste sin gourmetmad frem for Randers' befolkning.

Nu har han lejet lokaler på Nyvangsvej i Nordbyen, hvor han vil servere gourmetcatering.

En udfordring, mener han selv, da han ikke ser Randers som en by med et stort forhold til gourmetmad.

- Jeg prøver at afskaffe den gammeldags festmenu; suppe, steg og is. Hvis du vil have leveret mad fra NORevent, skal du være åben overfor nye smagsindtryk, siger Kevin Pindstrup Nielsen i en pressemeddelelse.

- Det er klart, at jeg har haft ideen om at lave gourmet transportable i Randers oppe til grundig overvejelse. Randers er en gammel arbejderby med rødder i det traditionelle danske køkken, så det er oplagt at spørge: 'Kan folk i Randers lære at spise gourmetmad?' Og ja, det mener jeg, at de kan. De vil helt sikkert få smag for det, når først de oplever, hvordan mad også kan være, siger han.

Kevin Pindstrup Nielsen stod i lære i køkkenet på Hotel Randers, og han underviser desuden på aftenskolen 'Den Nordiske Kokkeskole'.