Godt nyt til håndboldfolket

Landshold bliver i byen til 2017

En ny aftale sikrer, at landets bedste håndboldspillere stadig lægger vejen fordi Aarhus, når der skal kæmpes om billetterne til både EM og VM.

Aarhus bliver hjemmebane for de danske håndboldlandshold til flere af kvalifikationskampene til VM og EM samt en årlig kamp i Golden League.

Det er resultatet af en ny aftale mellem Aarhus Kommune og DHF.

- Jeg glæder mig over Aarhus fortsat vil være hjemmebane for de danske landshold. Det er en anerkendelse af byens faciliteter og mindst vores håndboldkyndige og begejstrede publikum, siger Rabih Azad-Ahmad, der er rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, i en pressemeddelelse.

Den nye aftale gælder frem til 2017.

- Aarhus har stor erfaring med afvikling af landskampe og danske håndbold har oplevet nogle af sine største øjeblikke i NRGi Arena, hvor publikum altid formår at skabe en unik stemning Det er derfor helt naturligt for os at fortsætte samarbejdet, siger direktør i DHF Henrik Jacobsen.

På søndag er Aarhus vært for sidste runde af Golden League 2014. Hvor de danske sølvvindere spiller revanche mod de franske europamestre. En kamp, der blev udsolgt på blot to dage, og som er Ulrik Wilbeks sidste som landstræner.