Godt gået, Metallica

Anmeldere uddeler roser efter koncert i Fængslet

Foto: Fra Twitter

Selv om bandets medlemmer efterhånden har rundet de 50 år, er der stadig masser af power i heavy metal-kongerne fra Metallica.

I hvert fald deler de fleste anmeldere rundhåndet ud af stjerner efter tirsdagens koncert med det dansk/amerikanske band i Fængslet i Horsens.

Ekstra Bladets Peter Albrechtsen giver koncerten fire stjerner ud af seks, hvor der var dømt "ren råhygge":

- At dømme efter de danske fans' yndlinge havde Metallica stort set ikke behøvet udgive plader i dette årtusind, for det var en aften i nostalgiens tegn - især 'Master of Puppets' og det sorte album var stærkt repræsenteret.

Jyllands-Postens Anders Houmøller Thomsen giver fem stjerner ud af seks. Han kalder koncerten 'en rødglødende klassiker-koncert':

- Når Metallica er bedst, spiller kvartetten nu engang med buldrende og bibelsk konsekvens parret med et opera-hysterisk indhold. Det er den svulstige præmis, man skal kunne fordøje. Kan man det, blev der serveret højtbelagte delikatesser med kaloriebombe-hits som "Seek & Destroy" og "Welcome Home (Sanitarium)".

Se interview: - Fedt at være tilbage

Også det lokale Horsens Folkeblad var begejstret:

- 16 numre, alle sikkert leveret, og det klædte i den grad Metallica at komme rundt i repertoiret fra karrierens begyndelse i den kontante aggressive ende af skalaen over den mere storladne og melodiøst funderede for at ende med bl.a. den brutale "St. Anger" som et af ekstranumrene.