Godkendt langt hen ad vejen

Morten Wieghorst efter 0-0 mod Vendsyssel FF

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Oprykningskandidaterne fra AGF har haft det svært på hjemmebanen i Aarhus i denne sæson i NordicBet Ligaen.

Søndag spillede aarhusianerne hjemme uafgjort 0-0 mod Vendsyssel FF i en kamp, hvor AGF havde et stort spilovertag, men ikke formåede at score på sine målchancer.

AGF-træner Morten Wieghorst var tilfreds med store dele af spillet, men savnede mere skarphed foran målet.

- Præstationen var god langt hen ad vejen - lige hen til målstregen. Det handler om at score mål i fodbold, og det gjorde vi desværre, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

I sidste uge tabte aarhusianerne med 3-2 på hjemmebane til Lyngby, og i forhold til den kamp ser Morten Wieghorst fremgang.

SE: AGF skuffer med nyt pointtab

- Der var fremgang i forhold til Lyngby-kampen på flere parametre. Men selvfølgelig er ét point ikke det, vi havde sat næsen op efter. Men det er bedre end forleden dag mod Lyngby. I den kamp skulle vi også have haft minimum ét point. Der er forbedring på pointkontoen, men det er ikke den sejr, vi satte ud for at tage, siger Morten Wieghorst.

Han fortsætter:

- Men jeg synes ikke, man kan klandre spillerne for ikke at prøve. Jeg synes, vi kontrollerer og dominerer kampen som det hold, der prøver at gribe chancerne og score. Det bliver jeg nødt til at sige til spillerne - at den del har været god. At vi så ikke er dygtige nok til at afslutte vores chancer, det er en anden del af spillet, som er forholdsvis vigtig i fodbold. Gør man ikke det ordentligt, så vinder man ikke kampene. Det var der, vores store akilleshæl var i dag - at vi ikke scorede på de chancer, vi skabte, siger AGF-træneren.

På torsdag skal AGF-spillerne igen forsøge at få bolden i nettet, når AC Horsens kommer på besøg i Aarhus. Den kamp spilles klokken 19.00 på NRGi Park i Aarhus.

AGF ligger på fjerdepladsen i NordicBet Ligaen med 19 point. Viborg FF topper ligaen med 27 point. Det er otte mere end AGF, som dog har spillet en kamp færre.