Gode chancer for at Ole Birk Olesen overlever samråd

NordicBet har fået flere forespørgsler på at udbyde spil på Ole Birk Olesens fremtid som minister

Foto: Jens Nørgaard Larsen - Scanpix

Hører man til dem, der tror, at Ole Birk Olesen (LA) bliver afsat som minister i denne uge, er der odds 3,50 at hente hos NordicBet. Ole Birk Olesen er valgt i Østjylland.

Overlevelse står i odds 1,25.

Medier og eksperter har i den seneste tid spekuleret heftigt i, om transport- bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen er på vej ud af embedet. Anledningen er et katastrofalt regnskab fra PostNord, som ministeren tilsyneladende har forsømt at informere kollegerne om.

Læs også Kommentatorer: DF vælter ikke Ole Birk som minister

Stormen kulminerer foreløbigt, når Birk Olesen tirsdag skal i samråd om sin rolle. De politiske modstandere lugter blod, men hos NordicBet forventer man, at ministeren i hvert fald på kort sigt rider stormen af.

- Vi har fået flere forespørgsler på at udbyde spil på Ole Birk Olesens fremtid som minister, så interessen hos vores kunder er stor, siger NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse.

Læs også Presset Ole Birk: Jeg er stadig minister efter tirsdag

- Stormen omkring ministeren virker dog mere til at have karakter af straffeaktion end af egentlig politisk fadæse. Derfor tror vi heller ikke, at Dansk Folkeparti vil lade ham gå planken ud. Med mindre selvfølgelig, at han selv gør noget for at puste yderligere til ilden, Thomas Holm.

Er Ole Birk Olesen fortsat minister fredag i denne uge, er der odds 1,25 at hente, mens et exit i skrivende stund står i odds 3,50.