God underholdning og mange mål: Horsens og Silkeborg delte

AC Horsens var foran med 3-1 en halv time før tid, men måtte nøjes med 3-3 i oprykkerduellen mod Silkeborg

Foto: Claus Fisker - Scanpix

AC Horsens og Silkeborg har fortsat deres første sejr til gode efter oprykningen til Alka Superligaen, eftersom de to mandskaber lørdag eftermiddag spillede 3-3 i Horsens.

Hjemmeholdet var ellers foran med 3-1 midtvejs i anden halvleg, men Silkeborg kæmpede sig tilbage i opgøret og kunne rejse hjem med det ene point.

Gæsterne fra Silkeborg havde ikke ligefrem fået en drømmestart i Superligaen med blot ét enkelt point i sæsonens første fire kampe og et stort rundt nul ud for antal scoringer.

Læs også Skhirtladze med drømmemål: Vi viste god karakter

 Derfor er Nicklas Helenius blevet lejet i AaB, og han var også med fra start mod Horsens. Efter bare fire minutter var han tæt på at få en drømmedebut, men den store mulighed blev sparket langt over mål.

Målshow i 2. halvleg
I stedet var det Horsens, der kunne bringe sig foran med 1-0 kort før pausen. Kim Aabech sparkede resolut bolden i kassen efter flot kontraspil af hjemmeholdet.

02:29

Hør, hvad Peter Sørensen, SIF-trner, mener om kampen.

Luk video

André Bjerregaard udbyggede føringen kort efter pausen, da han steg til vejrs og headede hjemmeholdet på 2-0. Det var starten på et regulært målshow. 

Først fik David Skhirtladze brudt gæsternes målforbandelse og skabt fornyet spænding i opgøret, inden Bubacarr Sanneh få minutter senere sparkede hjemmeholdet foran med 3-1 efter en dødbold.

Læs også Skuffelse i Horsens-lejren efter uafgjort i lokalopgør

I det efterfølgende angreb var David Skhirtladze igen på spil, og med et veludført saksespark hamrede han Silkeborg tilbage i kampen.

Jens Martin Gammelby fuldendte Silkeborg-comebacket fem minutter før tid og gjorde det til slutresultatet 3-3 efter en flot solotur.

02:58

Her kan du høre, hvad Horsens-træner Bo Henriksen mener om kampen. 

Luk video