Go’ tur i 1. division! Fans tørner verbalt sammen i Randers

Der er virkelig lagt op til et fodbolddrama i aften. I det kronjyske føg slagsangene gennem luften inden kampen

01:45

Det er længe siden, at en fodboldkamp mellem to østjyske mandskaber har været hypet så meget som den, der i aften spilles på Bionutria Park i Randers, der tager imod AGF.

Der er vitale point på spil, og der er et hav af kampe i kampen. Som optakt tørnede fans fra de to klubber sammen i Storegade i Randers.

AGFs fans var samlet på Barrys Pub, imens modstanderne fra Randers befandt sig lige overfor på Old Irish Pub. Og det var ikke pæne gloser, der blev udvekslet de to fangrupperinger imellem.

Læs også Krigen fortsætter: AGF går til angreb i Randers’ avis

- Lorte AGF, Lorte, AGF, I var engang en klub fuld af tradition, ha’ en god tur i 1. division, lød det blandt andet fra Randers-folkene.

Et ting kunne de to holds fans dog blive enige om – man har glædet sig til kampen, der fløjtes i gang kl. 18.

- Det kunne være sjovt at slå Randers ud af top 6. Der kommer 1200 fans fra Aarhus – det siger alt, sagde AGF-fanen Mikkel Larsen til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Efter 1-1 mod AGF: Randers-træner pavestolt af sine spillere

- Kampen betydet meget. Det her store lokalopgør er et, vi har set frem til det meste af sæsonen. Vi glæder os, det er helt sikkert, lød det fra Steffen Timm i den anden lejr.

Tidligere på ugen var der krig på Twitter mellem de to klubber. 

På direktionsgangene i de klubber har der også været infight. AGF købte fredag en helsidesannonce i Randers Amtsavis med en hån af kronjyderne, men Randers FC-direktør Michael Gravgaard svarede så prompte igen med en video, hvor han tørrer røv i AGF-profilen Mustafa Amini.

Øverst i artiklen kan du se en video Storegade i Randers inden lokalopgøret fredag aften.