Glen R.: Forvent ikke guld foreløbig

Cheftræneren i AGF slår fast, at det kræver tid at skabe et mesterhold

02:16

1 af 2

Sören Åkeby sagde ved sin tiltrædelse i AGF, at målet var et mesterskab inden for tre år. Det lykkes aldrig, og svenskeren blev fyret før tid. Nu hedder cheftræneren Glen Riddersholm, og han er meget mere varsom med at love det forventningsfulde aarhusianske fodboldfolk noget.

- I mit sidste job (cheftræner i FCM, red.) tog det fire og et halvt år at skabe et mesterhold. Mon ikke det minimum kommer til at tage lige så lang tid i Aarhus, hvor kontinuitet ikke har været et kendetegn, lyder det fra den nuværende cheftræner.

AGF henter Junker i Randers FC

Netop kontinuitet og stabilitet er nogle af de værdier, som der arbejdes ihærdigt på i klubben.

Lever med presset

- Jeg siger ikke, at vi så vinder mesterskabet om fire og et halvt år, men forudsætningerne for en stærkere og skarpere trup er forhåbentlig til stede der, siger Glen Riddersholm.

Han mener, at man er på rette spor, og selvom resultaterne af og til har været en smule svingende, så lever den karismatiske træner med presset.

Riddersholm: Kontraktudløb er en fordel

- Presset vil altid være der, og det er intet problem for mig. Jeg har nogle værdier og ting, jeg tror på. Dem arbejder jeg med for at få et bæredygtigt fundament, forklarer Glen Riddersholm.

Du kan se et længere interview med træneren øverst i artiklen.

AGF vil også blive debatteret i programmet "Fodbold med Horup" i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.50. Her kommer blandt andre den islandske kantspiller Elmar Bjarnason på besøg.