Glen om derby-optakten: Det har været perfidt!

AGF's træner er ikke lige begejstret for den måde, Randers FC valgte at føre optakten på til fredagens derby mellem de to klubber

01:45

Randers FC og AGF gjorde i ugen op til hvad de kunne for at bygge op til et brag af et derby fredag aften i Randers. Der blev blandt andet drillet på de sociale medier og indrykket en annonce i Randers Amtsavis.

Men ikke alle drillerierne er faldet i god jord hos AGF's cheftræner, Glen Riddersholm.

- Jeg synes, der har været en god jargon, en god humor og med mange ting med glimt i øjet i optakten til denne her kamp, men jeg må også sige, at der har været nogle ting, som var under lavmålet for, hvordan man agerer i dansk fodbold, lød det efter kampen fra Glen Riddersholm inden han uddybede.

Læs også Kasper Fisker før lokalbrag mod AGF: Jeg kan ikke lide Musti

- I optakten til sådan en kamp her kan man ikke bruge ordet "had". Vi er allesammen repræsentanter for dansk fodbold, og at opildne til had, det synes jeg er et voldsomt ord at bruge.

Musti-trøje som toiletpapir

AGF-træneren synes også, at der blev langet ud efter den tidligere Randers FC-spiller, Mustafa Amini, der inden denne sæson skiftede til aarhusianerne. 

Som svar på AGF's annonce i Randers Amtsavis postede Randers FC en video på sin Facebook-side, hvor direktør Michael Gravgaard benytter en Mustafa Amini-trøje som toiletpapir.

Og det, sammenkoblet med Kasper Fiskers kommentar om, at han ikke kan lide AGF's australier, gik over stregen ifølge Glen Riddersholm. 

- Hvis det er en del af den nye åbenhed, som man ønsker her i Randers, så er det helt okay med mig. Men jeg synes til tider det var perfidt, den behandling Musti (Mustafa Amini, red.) fik og har fået op til den her kamp. Det bryder jeg mig ikke om, sagde cheftræneren.

Men når ordet had begynder at indgå i en optakt, så går det altså over stregen, ifølge Glen Riddersholm.

- Had er ikke en del af fodbold. I fodbold handler det om, at der er nogle man måske ikke kan lide, at der er en rivalisering og nogle man helst ikke vil tabe til. Men når man bruger ordet 'had', så skal man huske, hvad det er, vi agerer indenfor. Vi skal ikke opildne vores fans til at gøre noget, som ikke hører hjemme i sportens verden.

- Vi skal huske, at fodbold skal bestå med ære og med ordentlige værdier og normer. Og der synes jeg, der var nogle ting i dag, som ikke har været okay.

Randers-direktør Michael Gravgaard beder dog Glen Riddersholm om at trække vejret ind og se, hvilken sammenhæng de forskellige udtalelser er blevet bragt.

- Den har selvfølgelig været trukket til kanten, og der har været drillet på begge sider af bordet. Jeg synes ikke, der er nogen, der er gået over stregen. Det har på intet tidspunkt for Randers FC's eller min side været personificeret mod Musti, sagde Michael Gravgaard efter kampen.

01:39

VIDEO: Hør Randers-direktør Michael Gravgaards reaktion på AGF-trænerens udfald.

Luk video