Glæder sig over Djiby Fall

Træner tilfreds med købet af endnu en målkonge

Foto: Randers FC

Mandag aften lukkede det internationale transfervindue, men inden da nåede Randers FC lige akkurat at sikre sig en markant forstærkning. Kronjyderne hentede således angriberen Djiby Fall "hjem" til Randers på en to-årig kontrakt.

Efter ophold i Arabien, Rusland, Norge, Tyskland, Belgien og danske OB blev Djiby Fall altså præsenteret i forbindelse med Randers' hjemmekamp mod Sønderjyske mandag aften. Randers-træner Colin Todd udtrykker stor tilfredshed med tilknytningen af Djiby Fall.

- Hvis man ser på hans ry, fra sidst han var i Danmark, så lover det rigtig godt. Nu må vi bare håbe, at han kan levere på samme niveau. Så vi håber og tror på, at han stadig har sulten. Han bliver en stor gevinst for os, siger Colin Todd og tilføjer:

Se: Målkonge vender hjem

- Noget der kunne have hjulpet os her til aften (0-2-nederlaget mandag aften red.), var en bredere trup. Vi havde stort set kun midtbane- og forsvarsspillere på bænken, så jeg kunne bestemt godt have brugt en Djiby Fall. Jeg har altid sagt, at bænken spiller en vigtig rolle.

Todd glæder sig ligeledes over den øgede konkurrence i Randers-angrebet.

- Vi har vores topscorer Ronnie Schwartz. Så har vi Nicolai Brock-Madsen, som har gjort store fremskridt. Forhåbentlig kan vi også hurtigt få Djiby til rådighed. Derudover er Lasse Rise stærkt på vej tilbage fra sin skade. Det er godt at have den konkurrence i angrebet, siger Colin Todd.

Se: Succes-angriber tilbage i Randers FC

Randers FC's direktør Jacob Nielsen håber ligeledes, at Djiby Fall's arbejdstilladelse hurtigt kommer i hus.

- Vi skal have en arbejdstilladelse. Nu er sommerferien ovre, så vi håber da på, at han kan være klar inden for 14 dage, siger Jacob Nielsen.

Djiby Fall kan for første gang være med i Randers-truppen, når Randers FC efter landskampspausen møder oprykkerne fra FC Vestsjælland på udebane