Glæder sig over BSV-matchbold

Playmaker er glad for mulighederne for at nå DM-finalen

Rasmus lauge - her i landsholdsdragt - glæder sig over Bjerringbro-Silkeborgs chancer for at spille sig i DM-finalen.

Ni sejre og en uafgjort kamp. Det er udbyttet for Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) håndboldherrer i de seneste 10 ligakampe.

Søndag sejrede holdet 29-23 hjemme over Skjern Håndbold, og med den fjerde sejr af fire mulige i slutspillet er BSV meget tæt på at indløse billet til DM-finalen.

- Vi har givet os selv en fin matchbold. Vi har otte point nu, som først og fremmest sikrer, at vi kommer til at spille om medaljer, og så kommer vi ud i Europa næste år, siger BSV's playmaker, Rasmus Lauge.

Stortalentet, som var toneangivende i offensiven og blev topscorer for BSV mod Skjern, føler sig dog på ingen måde sikker på billetten til DM-finalen før de to sidste kampe.

- Lige nu er vi utroligt glade for den situation, vi står i, men der er to kampe tilbage, og vi skal hente nogle point hjem, siger Rasmus Lauge.

I en stærkere udgave
Bjerringbro-Silkeborg sluttede blot som nummer seks i grundspillet, men holdet fremstår i dag i en stærkere udgave.

- Vi har haft en meget turbulent sæson, hvor vi nu har fundet det gode spil frem. Det er super fedt, og jeg tror, at vi rider lidt på en bølge nu.

- Vi har fart i angrebsspillet, og vi har super godt forsvarsspil, så forskellen ligger nok også lidt i det mentale. Det er nemmere at spille frit og være glad, når det går godt, vurderer Rasmus Lauge.

Bjerringbro-Silkeborg mangler at møde Århus Håndbold ude og KIF Kolding hjemme i slutspillet.