Glæde over nye regler i Venstre

Irene Simonsen og Lars Løkke i debat

Foto: Facebook

Irena Simonsen (V) støtter ikke fuldt op om Lars Løkke Rasmussens forbrug af partikassen, men hun kigger nu fremad.

Sagerne med Lars Løkke Rasmussens indkøb af dyrt tøj, ferierejser og oprydning efter rygning på hotelværelser har fyldt meget i mediebilledet den seneste tid, og tirsdag aften slog Venstre fast, at formanden fortsætter i spidsen for partiet.

- Jeg er orienteret om, at der er ændret i procedurereglerne i Venstres forretningsudvalg. Jeg glæder mig over, at vi nu kan diskutere politik fremfor bilag og overforbrug, siger Irene Simonsen, der er kandidat til Europa-Parlamentsvalget for Venstre, i en pressemeddelelse.

- Jeg sætter mig ikke til dommer over, hvad Lars Løkke har betalt i Skat, det er en sag mellem Lars Løkke og skattevæsenet. Men jeg blander mig gerne i debatten om, hvordan Venstre som parti og organisation skal opføre sig. Vi skal selvfølgelig ikke gå i for små sko, men det pynter og er meget mere behageligt at gå i nogle sko, som passer i størrelsen. Venstre kan og skal ikke sammenlignes med en moderne virksomhed, vi er en organisation, der bygger på medlemmer og frivillige, som yder en stor indsats, siger Irene Simonsen.

Se: Valgplakaterne splitter vælgerne

Hun skal i aften, tirsdag, debattere EU-stof med Lars Løkke Rasmussen på Ristorante Da Angelo i Ry, og her er alle velkommen.

- Jeg kan ikke give fuld opbakning til det, som ligger bagudrettet. Indkøb af dyrt tøj, ferierejser og oprydning efter rygning på hotelværelset m.v., siger Irene Simonsen, der håber, at partiet slipper for den slags "fejltrin" fremover.

Der er valg til Europa-Parlamentet på søndag. Her skal 13 kandidater vælges til at repræsentere Danmark.