Glad vinder i sportsvogn: Det bliver svært at skulle tilbage i en Up

Jeppe har vundet en tur i sportsvogn på den nye motorvej. En vej han fremover vil køre på i en Volkswagen Up

02:06

TV 2 | ØSTJYLLAND har udloddet en tur i sportsvogn på den nye motorvej. Og de glade vindere er nogle, som dagligt har et forhold til vejen forbi Silkeborg.

Parret Tina Jensen og Jeppe Dalgaard Bjerre, som kan se frem til at være nogle af de første, der kører på motorvejen søndag, skal køre i henholdsvis en Mercedes SLS og en McLaren MP4-12C.

-Jeppe tager turen frem og tilbage, og jeg synes han fortjente at være med til at indvie den her skønne motorvej i en hel vild lækker bil, siger Tina Jensen.

Læs også Det har du nok aldrig set før: En motorvejs-performance

Jeppe Dalgaard Bjerre er kampvognskommandør ved Dragonregimentet i Holstebro, og tager hver dag turen fra Hasselager til Holstebro og tilbage igen. Den to timer lange tur har påvirket parrets liv. 

- Det betyder jo, at der har været en masse vejarbejde, hvor man har været sænket hele vejen ned til 60 kilometer i timen. Det har også gjort, at det har taget noget længere tid at komme på arbejde, sige Jeppe Dalgaard Bjerre.

Men nu glæder parret sig til, at turen for Jeppe bliver kortere, når han kan tage motorvejen det meste af vejen.

Læs også Minister: Motorvej viser at demokratiet virker

På trods af, at parret i dag skal køre i McLarren og Mercedes, må de nøjes med 70 kilometer i timen, da sportsvognene skal køre i kortege kort efter den officielle åbning.

Men mandag melder hverdagen sig igen for Jeppe, der normalt tager turen i noget mindre og sløvere bil – nemlig en Volkswagen Up – men trods alt ad en hurtigere vej.

Se et interview med Tina Jensen og Jeppe Dalgaard Bjerre i videoen øverst i artiklen.

TV 2 | ØSTJYLLAND sender søndag eftermiddag direkte fra åbningen af motorvejen. Se udsendelsen LIVE her.