Glad Glen Riddersholm: Jeg er stolt af drengene

AGF-træner Glen Riddersholm var naturligt tilfreds efter at han kunne gå på sommerferie

03:07

AGF kunne gå på sommerferie som Superligahold efter en 1-0-sejr over Viborg og en samlet sejr på 3-2.

Til stor glæde for AGF-træner Glen Riddersholm.

- Vi præsterer igen under pres. Det er dejligt med de fantastiske fans, der kom og støttede os igen. Vi har fundet formen her i slutfasen. Jeg har råbt og skreget om, at jeg har manglet kontinuitet og stabilitet i start-11’eren, og efter vi har fået det, har vi nu ikke tabt i syv kampe og spillet til 0 i fire ud af syv, siger Glen Riddersholm til TV2 ØSTJYLLAND. 

- Jeg er stolt af drengene og det fællesskab, de har vist, for det har ikke været let med det pres, vi har været under. Vi har nogle spøgelser og en historie med os, og det synes jeg, at vi har håndteret på fin vis, siger han.

Jeg er stolt af drengene og det fællesskab, de har vist, for det har ikke været let med det pres, vi har været under.

Glen Riddersholm, AGF-cheftræner

Glen Riddersholm kalder det altafgørende, at AGF ikke rykkede ned, og glæden blev delt af Martin Spelmann, der gjorde det godt i kampen mod Viborg.

For hans vedkommende skulle sejren fejres med en øl eller to.

- Der ryger nok et par genstande indenbords. Det har været nogle rigtig hårde uger mentalt. Der har været mange knald-eller-fald kampe. Nu står vi her, og der er sommerferie, og det er selvfølgelig fantastisk, siger han.

Se hele interviewet med Glen Riddersholm øverst i artiklen.

03:20

VIDEO: Se hele interviewet med Martin Spelmann, der også opfordrer politikerne i Aarhus til at få bygget et nyt stadion i Aarhus. 

Luk video