Giver ansatte flotte bisser

Åbner landets første tandlægeklinik for medarbejdere

I Østjylland er der lige nu kamp mellem virksomhederne for at fastholde de bedste og højest kvalificerede medarbejdere. Og det får nu virksomheden Kamstrup A/S, der har hovedsæde i Stilling, til at tage nye midler i brug. Som den første danske virksomhed har koncernen valgt at åbne en helt ny tandlægeklinik for sine medarbejdere.

Konkret har virkomheden lavet aftale med en række tandlæger, som to gange om måneden vil komme på besøg på virksomheden og hjælpe medarbejderne med tandeftersyn.

Virksomheden har i forvejen blandt andet eget sundhedscenter, hvor medarbejderne kan få massage, akupunktur og fysioterapi. Og derfor er åbningen af den nye tandlægeklinik - ifølge virksomheden - en naturlig udvikling.

- For os handler tandlægeklinikken først og fremmest om at gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere. Mange tandlæger har åben kl. 8-16 og med børn og fritidsaktiviteter kan et tandlægebesøg hurtigt blive en af de ting, man udskyder. Desuden behøver vores medarbejdere ikke længere bruge halve og hele timer på transport til og fra tandlæge, siger HR-chef Michael Stubbe i en pressemeddelelse.

Den nye klinik åbner i morgen, torsdag den 24. april, og skal drives i samarbejde med Tandlægerne ved Rådhuset i Aarhus.

Kamstrup A/S udvikler, producerer og sælger elektroniske energi- og vandmålere til selskaber i hele verden. Virksomheden har afdelinger i 24 lande, og den har hovedkontoret i Stilling syd for Aarhus. Kamstrup beskæftiger i alt cirka 850 medarbejdere.

tandlæger, som 2 gange om måneden vil komme på besøg på Kamstrup.

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

20201022-113118-L-1920x1277we

play Ny rapport fokuserer på unges liv under corona: Trivsel og social kontakt er under pres

20081220-171759-5_15mb.jpg

Kongehuset svigter Aarhus til jul

Agnethe Baake fra Aarhus besøger Den Gamle By, som fra tirsdag viser julen og dens traditioner

play Julen får ekstra stor betydning i år: - I krisetider rykker man tættere sammen

40_percent

play Kommune importerer grøn energi: - Vi har ikke plads til solceller

Ældre corona plejehjem

Plejehjemssmitte sender kommune til tops på corona-incidensliste