Gilberto roser angribere

Spillerne har fået forståelse for hinanden, mener AC Horsens-angriber

Foto: badenfoto.dk

For første gang siden den 7. marts formåede Horsens at score to mål i samme kamp, da det blev til en 2-0-sejr over Lyngby.

Inden da havde holdet blot scoret ét mål i fem kampe, men Gilberto, som var i oplæggerens rolle mod Lyngby, så en forbedring i det offensive spil.

- Vi havde mere forståelse for hinanden, og småspillet fungerede bedre, siger Gilberto.

Hul på scoringsbylden

Manden bag det første mål, Kenan Hajdarevic, forventer, at der nu er slået hul på scoringsbylden, og han roser hver eneste spiller på holdet for sejren.

- Det vigtigste for os var at komme til mange afslutninger, og det var vigtigt, at vi fik prikket hul på bylden, siger Kenan Hajdarevic.

- Hele holdet præsterede virkelig godt, og alle var med til at vinde den her kamp. Det var en forløsning, for nu har vi seks point ned til stregen, siger angriberen.

Han forventer dog et svært program i slutfasen, der blandt andet byder på opgør mod FC København, OB og Brøndby. Og selvom Horsens inden kampen blev dømt til nedrykning på grund af sin lave målscore, mener Kenan Hajdarevic, at spillet mod Lyngby bør bevise, at holdet hører til i Superligaen.