Geværmand var iskold

Geværmand fra Hørning fulgte efter sit skamskudte offer og affyrede skud fra nært hold. Den sårede er stadig i livsfare.

Den 25-årige geværmand fra Hørning, blev i går fremstillet i lukket grundlovsforhør ved retten i Skanderborg. Han var sigtet for drabsforsøg på en 34-årig bekendt, der blev ramt i maven og armen efter at have truet den 25-årige på hans bopæl.

Der har indtil videre været uklarhed om, hvordan skuddene faldt. Men TV 2 / ØSTJYLLAND erfarer, at den 25-årige først skød sit offer gennem en glasdør. Da den livsfarligt sårede forsøgte at slæbe sig væk stærkt blødende, fulgte geværmanden efter og affyrede sit andet skud på nært hold.

Derefter meldte han sig selv til Politiet. Den 34-åriges tilstand er stabil, men han er stadig i livsfare. Lægerne overvejer at amputere hans ene arm.

Han har selv en lang kriminel løbebane bag sig og er en frygtet bandeleder i Hørning. Tidligere har han fået et års fængsel for at skyde med et oversavet jagtgevær foran landsretten i Århus, skriver Århus Stiftstidende i dag.