Gentænk Landsbyen

God støtte til Favrskovs 2017-projekter

Gentænk Landsbyen, Kulturringen, Urban Lab og StreetCultureKlyngen. Det er navnene på nogle af de Aarhus 2017-projekter, som Favrskov er en del af - og som netop har fået del i de 9 millioner kroner, som Fonden Aarhus 2017 har fordelt.

Det glæder formanden for Kultur- og fritidsudvalget i Favrskov.

- Aarhus 2017-projekterne binder på mange måder kommunerne sammen og kan være med til at løfte hele regionen. I vores projekter sker det blandt andet gennem udvikling af landsbyer, byomdannelsesprojekter og kulturelle cykelruter. Jeg ser frem til at følge projekterne og er glad for den støtte, Aarhus 2017 har vist, siger Anders Nørgaard (S) i en pressemeddelelse.

Alle projekter, der har søgt om støtte fra Kulturhovedstadens Programrunde 1, har nu fået svar på deres ansøgninger. 44 af i alt 145 ansøgninger modtager støtte.

Projekterne kommer fra alle egne af Region Midtjylland og byder på alt fra udvikling af byrum og bæredygtig energi til gentænkning af digitale platforme og museumsformidling. Fælles for dem er, at de byder ind med tiltag under temaet Rethink.