Genbrugs-børnetøj er blevet et hit

Red Barnet Aarhus åbner den første genbrugsbutik med børnetøj, legetøj og børneudstyr

Genbrug af børnetøj, legetøj og børneudstyr er blevet så stort et hit, at Red Barnet Aarhus slår dørene op til den første genbrugsbutik af sin slags.

- Det var meget vigtigt for os at finde en rigtig god og central placering for vores genbrugsbutik, og det er lykkedes, fortæller en af de fire frivillige ledere i den kommende butik, Birgit Stensgaard, i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på Park Allé 5 lige over for Rådhuset og tæt på offentlige transportmidler.

Konceptet "fra barn til barn" betyder, at familier kan få afleveret deres børns brugte tøj, legetøj og udstyr på en god måde, og andre familier kan få glæde af tøjet til en fornuftig pris.

Overskuddet fra butikken går til arbejdet for at hjælpe de dårligst stillede børn lokalt, nationalt og internationalt. Det betyder, at genbrugsbutikken er med til at støtte helt lokale projekter for udsatte børn i Aarhus.

- Vi har fået en rigtig god start med en lang række nye, entusiastiske frivillige, men vi har fortsat behov for flere frivillige til butikken. Vi efterlyser også hjælp til at skaffe brugt børnetøj, legetøj og børneudstyr, så vi kan få fyldt op med gode varer inden åbningen, fortsætter Birgit Stensgaard.

Den nye genbrugsbutik åbner fredag 27. november klokken 13.00.