Gårdbrand først slukket kl. 5 i morges

En voldsom gårdbrand i landsby nord for Randers gav arbejde for Beredskab og Sikkerhed

00:59

Foto: Local Eyes

1 af 2

Tirsdag kl. 12.30 lød der en melding om en brand i en gård i landsbyen Støvring nordøst for Randers. En længe på gården stod i flammer, og slukningsarbejdet var først færdigt kl. 5 i morges.

- Det tog så lang tid, fordi længen var fyldt med halm, og det skulle vi have ud først. Ellers ville det have brændt på stedet i flere dage. Heldigvis spredte ilden sig ikke, og det er således kun den ene længe, der er stort set udbrændt, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Anders Dahl Jensen, til tv2oj.dk.

Voldsom brand i gård ved Randers

Du kan se billeder fra gårdbranden på localeyes.dk

Nødt til at evakuere beboere

I forbindelse med branden måtte man evakuere beboerne i tre omkringliggende huse.

- Da den var på sit højeste, var der voldsom og kraftig røgudvikling, som trak indover Støvring. De tre nærmeste huse var stort set indhyllet i røg, så vi valgte at evakuere beboerne. De måtte holde sig fra deres hjem i omkring halvanden time. Husene har efter min overbevisning ikke taget mere skade, end det kan klares med en udluftning, forklarer Anders Dahl Jensen.

Tv2oj.dk følger op på branden med den mulige brandårsag senere på dagen, når Østjyllands Politi har en idé, hvad den kan være.

Local Eyes har taget video fra branden, som du kan se øverst i artiklen.