Garanti for hvin og blødende pigehjerter i musikcafeen

I morgen aften giver de tidl. X Factor-deltagere Anthon og Thor koncert som Citybois i Walthers Musikcafé, der er totalt udsolgt

Arrangørerne forventer kø allerede fra kl. 13 torsdag, selvom selve koncerten først går i gang syv timer senere. Men det er heller ikke, hvem som helst, der kommer på besøg i Skanderborg. Walthers Musikcafé præsenterer den uhyre populære duo Citybois, som altid tiltrækker masser af de såkaldte "Citygirls".

Det er superfans af de to drenge, Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, der med stor sandsynlighed vil indfinde sig foran musikcafeen allerede lang tid, før stedet åbner. Sådan er det nemlig meget ofte, når de spiller. På sidste års Skanderborg Festival dukkede de første op kl. 6 om morgenen.

Ekstra vagter

Og det er ikke for at sikre sig en billet, for de 185 billetter til koncerten er for længst udsolgt - det er såmænd bare for at få en god plads.

- Grundet den tidligt forventede ankomst af fansene, er der også sat 2 ekstra vagter på, som skal sørge for, at gæsterne har det godt, imens de venter på, at dørene åbner kl. 19, lyder det fra Walthers Musikcafé.

Morgendagens koncert bliver en af de mest intime, som Citybois har givet, og musikcafeen er et af de mindste spillesteder, som drengene kigger forbi.

Sådan her så det ud, da Citybois gæstede Smukfest: