Gaderøver på fem år

Tre drenge begik voldsomt røveri

Oo kvinder stod og ventede på bus 18 ved Sigridsvej i Gellerup, da de tre drenge målrettet kom gående hen til dem. 

Den ene af drengene, der vurderes til at være ca. 10 år, går direkte hen til kvinden på 39 og skubber hende i ryggen og river hendes rygsæk af hende, så stroppen sprænger. Efterfølgende løber de tre drenge i forskellige retninger.

Den 24-årige kvinde løber efter den mindste af drengene og fanger ham, og holder ham fast. Den ældste af gerningsmændene på ca. 15 år kommer tilbage og beder hende om at slippe drengen.   

Det nægter hun dog, hvilket resulterer i, at hun får et hårdt knytnæveslag i ansigtet. Derefter flygter de to drenge i retning af Emmasvej.

- Det er første gang vi hører om gerningsmænd i så en ung alder, og jeg synes det er ganske alvorligt og bekymrende at vi har røvere på ned til fem år gående rundt efter kl. 22 om aftenen, siger Mogens Brøndum politikommissær ved Østjyllands Politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Begge kvinder var stærkt chokerede efter røveriet og den 24-årige var hævet flere steder i ansigtet.

De tre unge røvere beskrives alle som arabiske udseende og talte både dansk og arabisk.

A:  Fem-seks år, .120-140 cm. høj, spinkel af bygning med mørkt hår og har kraftige øjenbryn. Han var iført en mørk jakke.

B: Ca. 10 år, lidt højere end den 5-6 årige og med mørkt hår. Havde army frisure (kort i siderne og lidt længere på toppen). Han var iført en mørk jakke. 

C: 15-16 år, 175-180 cm. høj, mørke øjne og mørkt hår og var iført en blå trøje.

Eventuelle vidner kan kontakte Østjyllands Politi på tlf. 87 31 14 48