- Fyring var en overreaktion

Forkert at give fyreseddel til lærer som slog elev

08:15 Luk video

Det var overreaktion, da en lærer på Risskov Skole blev fyret. Det mener dagens panel i Markante Meninger, som består af Sander Jensen, Dorte Lytje og René Skau Björnsson.

- Det virker som om, at man har en håndbog hos kommunen, hvor der står, i tilfælde af at en lærer udøver vold overfor en elev, så er der fyring. Der skal bare være plads til nuancer, siger René Skau Björnsson i Markante Meninger.

Kommunikationsrådgiver Sander Jensen mener, at det klart ville have været en fordel, hvis skolebestyrelsen var blevet taget med på råd i den omdiskuterede sag.

- Det havde været bedre at inddrage skolebestyrelsen, og at flere parter havde været inddraget i det, så det ikke bliver en mystisk afgørelse, som ingen ved, hvad er, siger Sander Jensen.

Klik på videoen øverst og se panelet i Markante Meninger diskuterer månedens mest omtalte fyring i Østjylland.

Se også med i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 18.15 og kl. 20.00, når panelet diskuterer, om det skal koste en bøde, hvis du ikke møder op til en planlagt undersøgelse på hospitalet, og om det er en falliterklæring eller en succes, når stofmisbrugere tilbydes et fixerum, hvor de kan tage deres stoffer.