Fyret direktør stævner Vestas

Fyret finansdirektør vil have oprejsning

Den fyrede direktør i Vestas Henrik Nørremark stævner Vestas.  Og koncernchef Ditlev Engel vil blive indkaldt som vidne, oplyser hans advokat Morten Samuelsson.

Henrik Nørremark vil ikke finde sig i, at han bliver beskyldt for at have indgået hemmelige aftaler i Indien. Tirsdag aften gik Vestas ud med en meddelelse til børsen i København, hvor de fortalte om sagen.

Nørremarks advokat finder det højst usædvanligt, at koncernen handler sådan, efter at han selv havde afleveret en redegørelse om sagen til Vestas' advokat 28. september i år:

- Det er skuffende og usædvanligt, at et børsnoteret selskab vælger at besvare en advokatredegørelse ved uden varsel at udsende en meddelelse til offentligheden, skriver Morten Samuelsson i en pressemeddelelse om sagen og fortsætter:

- Jeg må tage det som udtryk for, at Vestas ikke har ønsket at undersøge sagen ved at tilvejebringe og undersøge de dokumenter, som nævnes i min redegørelse, skriver han.

Nørremark afviser beskyldninger

Morten Samuelsson påpeger, at Henrik Nørremark "afviser med bestemthed de rejste beskyldninger, som er krænkende og dybt skadelige".

- Jeg vil i denne uge indlevere en stævning til Aarhus ret, så min klient kan få oprejsning. Under retssagen mod Vestas vil jeg blandt andet indkalde koncernchef Ditlev Engel til at afgive forklaring, siger advokaten.

40_percent

play Kommune importerer grøn energi: - Vi har ikke plads til solceller

Ældre corona plejehjem

Plejehjemssmitte sender kommune til tops på corona-incidensliste

564abbb1-0132-436a-9895-076458dc1c42

Danmark modtager i første omgang op til 100.000 vacciner, siger Heunicke

corona test

Næsthøjeste smittetal: Yderligere 1367 coronatilfælde i Danmark

Vangdalen Randers

Stribevis af småbrande: Beboere frygter det går galt

Breaking
corona test podning

Styrelse: Flere skal selvisoleres og testes efter tæt kontakt til smittet