Fyret direktør stævner Vestas

Fyret finansdirektør vil have oprejsning

Den fyrede direktør i Vestas Henrik Nørremark stævner Vestas.  Og koncernchef Ditlev Engel vil blive indkaldt som vidne, oplyser hans advokat Morten Samuelsson.

Henrik Nørremark vil ikke finde sig i, at han bliver beskyldt for at have indgået hemmelige aftaler i Indien. Tirsdag aften gik Vestas ud med en meddelelse til børsen i København, hvor de fortalte om sagen.

Nørremarks advokat finder det højst usædvanligt, at koncernen handler sådan, efter at han selv havde afleveret en redegørelse om sagen til Vestas' advokat 28. september i år:

- Det er skuffende og usædvanligt, at et børsnoteret selskab vælger at besvare en advokatredegørelse ved uden varsel at udsende en meddelelse til offentligheden, skriver Morten Samuelsson i en pressemeddelelse om sagen og fortsætter:

- Jeg må tage det som udtryk for, at Vestas ikke har ønsket at undersøge sagen ved at tilvejebringe og undersøge de dokumenter, som nævnes i min redegørelse, skriver han.

Nørremark afviser beskyldninger

Morten Samuelsson påpeger, at Henrik Nørremark "afviser med bestemthed de rejste beskyldninger, som er krænkende og dybt skadelige".

- Jeg vil i denne uge indlevere en stævning til Aarhus ret, så min klient kan få oprejsning. Under retssagen mod Vestas vil jeg blandt andet indkalde koncernchef Ditlev Engel til at afgive forklaring, siger advokaten.

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner