Fyns Politi efterlyser mand set i Randers

Per Bjørnskov Madsen flygtede i juni fra en psykiatrisk afdeling på Fyn. Han anses for at være ekstremt farlig over for sin ekskæreste.

Per Bjørnskov Madsen var anbragt til behandling på Psykiatrisk afdeling P på Middelfart Sygehus, efter en dom for vold mod sin tidligere samlever.

Efter hans flugt d. 6 juni, blev Per Bjørnskov Madsens Dankort brugt i en hæveautomat d. 6. september ved Danske Bank, Mariagervej 67 i Randers. Der er ikke direkte videoovervågning af automaten, men et andet overvågningskamera har fanget et billede af en mand. Politiet er ikke sikre på, at det er Per Bjørnskov Madsen , og vil derfor gerne i kontakt med alle, der har oplysninger.

- Det kan være en anden, og derfor vil vi også gerne have oplysninger, hvis nogen kan genkende manden på billedet som en anden person, fortæller politikommissær Niels Chr. Larsen fra Lokalpolitiet i Nyborg.

Netop fordi Per Bjørnskov Madsen anses for at være farlig over sin ekskæreste, er han efterlyst over hele verden gennem blandt andet Interpol og Europol.

- Han er ikke farlig for andre end sin tidligere kæreste, og vil formentlig optræde ganske normalt. Men hvis man ser ham, skal man bare kontakte politiet, siger politikommissær Niels Chr. Larsen fra Lokalpolitiet i Nyborg.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har opholdt sig omkring Danske Bank eller den nærliggende parkeringsplads d. 6. september omkring kl. 15.00.

Der er udlovet en dusør på 50.000 kr. for oplysninger, der fører til pågribelse af Per Bjørnskov Madsen. Oplysninger til Fyns Politi på 66 14 14 48 eller 114.