Fyld vognen og tag taxa hjem

Ny mulighed for samkørsel til shopping i Tilst

Hvis du ikke orker at tage bussen eller cyklen til Tilst for at handle i Bilka, introducerer dagligvarebutikken og Dantaxi nu et nyt tilbud.

Det bliver nemlig muligt at bestille samkørsel til og fra Bilka. Med i prisen er en kop kaffe og et stykke lagkage, inden turen går hjem.

Der er tale om en såkaldt deletaxi, hvor op til tre kunder kører turen sammen.

- Det er både miljøet og kundernes økonomi, vi tænker på, siger salgschef hos Dantaxi, Per Hansen, til tv2oj.dk.

Positive kunder

- Vi har spurgt vores kunder, om de kunne være interesseret i sådanne ture til Bilka, og de var meget positive overfor det, og i weekenden omkring Northside afprøvede vi samkørsel. Det tog kunderne rigtig godt imod, siger salgschefen.

Der er som udgangspunkt afsat to timer til shopping i Tilst, inden turen går hjem igen.

Målgruppen for turene til Bilka er primært pensionister.

- Vi tilbyder også, at vores chauffører bærer varerne ind, for der er mange ældre, som måske ikke selv kan klare det, og så bliver det også lidt en oplevelse for dem. Men vi har bestemt, at turene er for alle, siger Per Hansen.

Sparer cirka 30 procent

Prisen på turen til Bilka afhænger af, hvilket postnummer man har. Men er der tre, der kører sammen, vurderer Dantaxi, at kunderne kan opnå en rabat på cirka 30 procent.

- Det giver priser, der næsten er sammenlignelige med Midttrafik, så vi tror, at dem, der er vant til at tage bussen, vil kontakte os, siger salgschefen.

Allerede fredag kører Dantaxi den første tur til Bilka.