Fuhr: Uværdigt for Heidi

Kasper Fuhr Christensen besøgte onsdag Heidi Neergaard

02:01

1 af 2

Kasper Fuhr Christensen, der er medlem af byrådet i Randers Kommune for Velfærdslisten, besøgte onsdag Heidi Neergaard, der ikke har været i bad i en måned.

- Jeg synes, at den her situation er fuldstændig vanvittig, og jeg synes, det er rigtig, rigtig ærgerligt og uværdigt for Heidi, siger Kasper Fuhr Christensen.

Besøget kommer som følge af, at TV 2 | ØSTJYLLAND i sidste uge kunne fortælle, hvordan Heidi Neergaard, der er spastisk lammet i benene, ikke kommer i bad, fordi kommunen har frataget hendes døgnhjælp.

Se: Fire uger uden bad

Randers Kommune stoppede døgnhjælpen den 1. juni, da Heidi Neergaard ikke længere kunne overskue at være arbejdsgiver for sine handicaphjælpere, som var hos hende 24 timer i døgnet.

I stedet blev Heidi Neergaard visiteret til hjemmepleje, men da hun er meget plejekrævende, har der endnu ikke været tid til at give hende et bad.

Se: Uden bad siden maj

- Det lyder helt vildt og som om, at det, man gør lige nu, er alt for ringe, siger Kasper Fuhr Christensen.

Kasper Fuhr Christensen, der indtil for nylig var formand for Socialudvalget i Randers kommune, lovede at gå ind i sagen, da TV 2 | ØSTJYLLAND første gang bragte historien.

- Jeg kan se den løsning, at man forsøger at udvikle Heidis evner som arbejdsleder via et genoptræningsophold, så hun måske igen kan få den ordning, hun havde før, men også at man selvfølgelig sætter ind med den hjælp, der skal til, for det skal man selvfølgelig. Det vi oplever lige nu, det er alt, alt for ringe, siger Kasper Fuhr Christensen.

Du kan se mere om Kasper Fuhr Christensens besøg hos Heidi Neergaard i tv-indslaget øverst på siden.