Fuhr: Ulykkelig situation

Medlem af socialudvalget i Randers Kommune mener ikke, at kommunen er god nok til at løse sager på handicapområdet

02:04

1 af 2

Kasper Fuhr Christensen, der er medlem af socialudvalget i Randers Kommune for Velfærdslisten, siger, at Randers Kommune er for dårlig til at håndtere vanskelige sager.

Det siger han søndag i et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND i forbindelse med sagen om Benjamin Jensen, der råber på hjælp fra kommunen, efter han er flyttet i plejebolig, og hans plejeordning er blevet taget fra ham.

Se: Benjamin savner hjælp

- Det er en ulykkelig situation, som Benjamin står i. Det er helt klart, at det her er en ekstremt kompliceret sag, men når det er sagt, så er det ret tydeligt, at Randers Kommune ikke er gode nok til at håndtere vanskelige sager af den her slags.

Han vil derfor arbejde for, at kommunen bliver bedre til at håndtere den her slags sager.

- På næste møde vil jeg rejse en sag om, at vi skal have en ekspertgruppe til at se på, hvordan vi kan få strikket nogle skræddersyede løsninger sammen til de her borgere, siger han.

- Det er en meget ulykkelig sag. Vi skal finde ud af, hvad der er gået galt i den her proces, og så skal vi bruge det til at undgå de samme fejl i fremtiden.

Se også: fire uger uden bad

Kasper Fuhr Christensen frygter, at de her sager, som har været fremme den seneste tid, hænger sammen med kommunens besparelser på handicapområdet.

- Det er tydeligt, at der er nogle ting, der kan gøres bedre, siger han.

TV 2 | ØSTJYLLAND har forsøgt at få en kommentar fra formanden for socialudvalget i Randers Kommune, men det har ikke kunnet lade sig gøre.

Se interviewet med Kasper Fuhr Christensen i videoen øverst på siden.